تغییر در حقوق بازنشستگان جدی شد/ حقوق دوره بازنشستگی چگونه محاسبه می‌شود؟ جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ هشدار مهم صندوق بازنشستگی کشوری به بازنشستگان: این پیامک‌ها را جدی نگیرید افزایش قیمت طلا، سکه و ارز‌های شاخص در بازار‌های داخلی / طلا باز هم صعودی شد پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ / ریزش قیمت طلا در راه است؟ دستور پزشکیان برای آزادسازی مطالبات ۴ میلیارد یورویی + جزئیات آخرین قیمت طلا و انواع سکه امروز دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵/ کاهش قیمت طلا و سکه علت گرانی ارز اربعین اعلام شد + توضیحات مهم بانک مرکزی آغاز قطع برق در کشور/ جزییات خاموشی‌های دو روز آینده زمان حذف کارت سوخت مشخص شد؟ / دستور فوری دولت درباره انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی مهلت طرح رایگان ارتقا ایمنی ایران خودرو جزییات فروش محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه امام / مسافران بخوانند جزئیات جدید پرداخت معوقات بازنشستگان لغو ممنوعیت فصلی واردات و ترخیص برنج در سال ۱۴۰۵

رقم حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ | افزایش ۵۰ درصدی در راه است؟

رقم حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ | افزایش ۵۰ درصدی در راه است؟ رییس کمیته تلفیق کمیسیون اجتماعی مجلس از افزایش ۵۰ درصدی حقوق برخی بازنشستگان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد فاطمی به سوالاتی پیرامون لایحه بودجه ۱۴۰۴ دولت و انتقاد‌های برخی کارشناسان اقتصادی مبنی بر تورم زا بودن بودجه ۱۴۰۴، پاسخ داد که در جزییات آن را در ادامه می‌خوانید.

بسیاری از اقتصاددانان در خصوص تورم زا بودن بودجه ابراز نگرانی می‌کنند؛ از یک سو ارز نیما با افزایش قیمت روبروست و گفته می‌شود که این دلار نیما قرار است که به دلار آزاد نزدیک می‌شود؛ از سوی دیگر ماهیت بودجه ماهیت تورمی است! از نظر شما دولت چقدر نگران افزایش تورم در سال آینده است؟!

تورم واقعی کشور بیش از ۴۰ درصد است، اما دولت در لایحه بودجه، نرخ تورم را برای سال آینده ۳۰ درصد در نظر گرفته است. بر این اساس نیز حقوق شاغلان را ۲۰ تا ۲۸ درصد و حقوق بازنشستگان را ۲۰ درصد افزایش داده است. البته درباره بازنشستگان ضروری است آن مصوبه ۴۰ -۳۰- ۳۰ باید اجرا شود مبنی بر این که باید ۳۰ درصد به حقوق آن‌ها افزوده شود که به علاوه آن ۲۰ درصد اشاره شده، در مجموع ۵۰ درصد باید به حقوق بازنشستگان اضافه شود.

در خصوص حمایت از اقشار آسیب پذیر؛ آیا نمایندگان مجلس چنین مطالبه‌ای را از دولت دارند که چه برنامه‌هایی را برای حمایت از اقشار آسیب پذیر و جلوگیری از گسترش فقر مدنظر دارد؟

ما در کمیته تلفیق کمیسیون اجتماعی مجلس، افزایش حقوق حداقل بگیران اعم از شاغلان و بازنشستگان را به حدود ۳۰ درصد رساندیم؛ در حالی که دولت در لایحه بودجه ۲۰ درصد تعیین کرده بود. کار مهم دیگری که در این کمیسیون صورت گرفت این است که ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به تأمین اجتماعی اختصاص دادیم تا زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه یارانه ایِ تأمین اجتماعی قرار گیرند که در نوع خود تحول بزرگی محسوب می‌شود.

افزایش ۴۰ درصدی مقرریِ مستمری بگیران کمیته امداد و سازمان بهزیستی

همچنین مقرریِ مستمری بگیران کمیته امداد و سازمان بهزیستی را به ۴۰ درصد افزایش دادیم؛ در حالی که دولت در لایحه بودجه ۲۰ درصد پیشنهاد داده است. کمیسیون اجتماعی تلاش کرده است از اقشار آسیب پذیر و دهک‌های ضعیف جامعه حمایت کند. بحث ساماندهی نیرو‌های شرکتی بود که به عنوان یک بند الحاقی در ذیل تبصره ۱۷ لحاظ شد. / جماران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار